Design interior living modern Bucuresti - Arhitect Bucuresti

Anul 2016 este unul foarte bogat atunci cand vine vorba despre tendintele in materie de design interior  pentru amenajari interioare living case, vile in Bucuresti.
Design interior living modern Bucuresti - Arhitect Bucuresti
Noi iti prezentam cinci sfaturi de care sa tii cont atunci cand vorbim despre design interior living. Juxtapunerea de motive geometrice. Culori sau un duo de alb si negru.
Cititi si despre: Design interior apartament 2 camere stil clasic Bucuresti - Amenajari Interioare.
Design interior living modern Bucuresti - Arhitect Bucuresti
Motivele se aduna in living pentru a crea un design dinamic si energizant. Cheia este sa alegi unele motive de dimensiuni variabile si intr-un registru de culori complementare si de forme geometrice atat pentru mobila de living sau dormitor, pentru a pastra intact aspectul contemporan al incaperii.
Design interior living modern Bucuresti - Arhitect Bucuresti
Tartanul. Foarte in voga pentru esarfe, pentru kilturile scotienilor sau pentru uniformele scolare, tartanul, motivul cu carouri se regaseste in 2016 si in living.
Va puteti informa si din articolul urmator: Amenajare salon de infrumusetare - Amenajare interioara coafor Bucuresti.
Design interior living modern Bucuresti - Arhitect Bucuresti.
Pernele decorative vor veni pentru un desig interior living cu o tusa subtila. Un fotoliu, o canapea living moderna din stofa sau niste perdele sau draperii sunt o alegere mai indrazneata mai ales daca au niste culori bogate si saturate. Amestecul de violet cu galben.
Design interior living modern Bucuresti - Arhitect Bucuresti
Doua culori care ar putea parea dificil de combinat. Dar totusi, galbenul puisor si violetul arata minunat impreuna pentru un desing interior living neasteptat si atemporal.
Cititi si: http://nobili-design-interior.blogspot.ro/2016/02/design-interior-apartament-constanta.html
Design interior casa - Bucuresti
Fibrele naturale. Fibrele naturale au un loc de cinste printre tendinte in acest an. Rafie, bambus, iuta, ratan, toate aceste fibre naturale se regasesc in decorul livingului si vin cu o nota organica si relaxanta pentru incapere.
Design interior - casa clasica - Bucuresti
Tapetul. Ton pe ton, cu motive geometrice sau cu flori supradimensionate, va recomandam tapet modern pentru living foarte in voga. Un mobilier cat mai atragator.
Design interior casa  - Constanta
Atentia ta trebuie sa se indrepte inspre originalitate si exclusivitate. Un semineu electric 3 d deschis. Semineele se disting in acest an prin minimalism. Sunt cele care vor atrage toata atentia si care se potrivesc cu orice tip de design interior. Merita sa investesti in acest element de interior. Pernele, draperiile si perdelele vor veni si ele cu un farmec particular pentru incaperea ta. Vei obtine niste accente de interior. Culorile vii si motivele impresionante au un loc bine meritat atunci cand vine vorba despre design interior living modern.