Amenajari interioare in Constanta - Firma design interior Constanta

Pentru proiecte de design si amenajari interioare ne puteti contacta la telefon : 0720.665.365  - Gabriela Nechifor, Designer .
Amenajari interioare in Constanta - Amenajari interioare vile clasice
Cititi si despre: http://www.nobili-interior-design.ro/design/amenajari-interioare/281-amenajare-interioara-casa-clasica-constanta. Dar stilul clasic este cel care nu se va demoda niciodata.
Amenajari interioare in Constanta - Amenajari interioare vile clasice| Amenajari interioare vile Constanta sunt o afacere de gust dar si de personalitate. Doar stilul clasic este cel care nu se va demoda niciodata.
Cititi si articolul despre: Design interior apartamente Bucuresti - Amenajari interioare apartamente 4 camere
Amenajari interioare in Constanta - Amenajari interioare vile clasice| amenajare living clasic, amenajare casa de lux, amenajari, amenajari interioare, amenajari interioare Constanta, design interior case, firme, interioare,

Amenajari interioare in Constanta - Amenajari interioare vile clasice

Amenajari interioare in Constanta - Amenajari interioare vile clasice

Va puteti informa si din articolul urmator:  http://www.nobili-interior-design.ro/design/amenajari-interioare/272-amenajari-interioare-case-vile-constanta.
Pentru a veni cu un stil clasic elegant pentru casa ta, mizeaza si pe unele draperii din catifea rosie sau din catifea verde inchis. Perdelele trebuie sa fie si ele cat mai fine. Inelele din lemn sunt cele mai potrivite. Un covor din lana clasica iti va pune cel mai bine in valoare stilul clasic. Poti incerca chiar sa iti patinezi tu singur mobilierul din pin.
Amenajarile interioare sunt o afacere de gust dar si de personalitate. Un stil clasic, exotic, design, oriental, campenesc… toate alegerile sunt permise. amenajarile interioare vile in stil clasic, trebuie mai intai sa alegi piesele de mobilier. Cele mai frumoase sunt cele din stejar sau cele care poarta deja patina timpului. Masa trebuie sa fie lunga iar scaunele cu spatar din lemn. Un bufet poate sa fie si el folosit pentru a aranja vesela. Un cufar din lemn in care sa pui lenjeria este si el ideal. Peretii ideali pentru un stil clasic. Un perete din piatra este de bon ton pentru a crea la tine acasa un stil clasic. Un tapet cu un astfel de motiv este si el extrem de potrivit. Albul este si el nuanta care va pune cel mai bine in valoare mobilierul, fie el in nuante inchise sau deschise. Daca ai sansa sa stai intr-o casa cu o podea mai veche, nu o schimba. Este ideala pentru o amenajare vila in stil clasic. Un parchet din stejar este si el foarte potrivit pentru acest stil. Alegerea parchetului trebuie sa se faca in functie de nuanta mobilierului. Daca ai mobilier deschis la culoare alege un parchet inchis la culoare. O mocheta din lana pura este si ea potrivita pentru a veni cu o atmosfera conviviala si calduroasa, perfecta pentru stilul clasic. Oferta proiecte amenajari interioare Constanta.