Servicii design interior case apartamente Bucuresti - Firma design interior Bucuresti

Suntem o firma de design interior cu o vasta experienta si ne axam intotdeauna pe necesitatile clientilor nostri, indiferent ca proiectele pentru care suntem solicitati sunt de anvergura si implica aducerea in prim plan a unor elemente luxoase sau pur si simplu se mizeaza pe un plan simplu dar cu un rezultat de bun gust.
Servicii design interior case apartamente Bucuresti - Firma design interior Bucuresti | firme, design interior, case, apartamente, living, preturi, clasic, amenajare, pret,Bucuresti
Suntem o firma prestatoare de servicii iar acest detaliu trebuie sa fie edificator in activitatea noastra, clientii dornici sa beneficieze de un profesionalism desavarsit alegand intocmai tipul de servicii pe care il necesita.
Servicii design interior case apartamente Bucuresti - Firma design interior Bucuresti | design, interior, living, dormitor, casa, vila, apartament, bucatarie, baie, amenajari, case, clasic, preturi, bucuresti, 2016,
Activitatea noastra este una completa si implica o serie de servicii singulare sau o alaturare de activitati a carui rezultat echivaleaza cu o amenajare interioara deosebita. Clientii nostri sunt, in cele mai dese randuri, persoanele fizice, fie care cererile lor se leaga de amenajarea propriei locuinte, a unui spatiu destinat birourilor sau pentru orice alta incapere menita sa sustina un eveniment sau o activitate.
Servicii design interior case apartamente Bucuresti - Firma design interior Bucuresti | Servicii, firma, design, interior, case, vile, apartamente, living, dormitor, baie, bucatarie, arhitect, preturi, brasov, dizain, bucuresti
De asemenea, colaboram in dese randuri cu firme de constructii care necesita o firma de amenajari interioare cu experienta in acest domeniu si nu in ultimul rand cu mari companii a caror activitate presupune amenajarea intr-o anumita maniera a spatiilor interioare. Servicii de amenajari interioare oferite de specialistii nostri: • Proiectare 3D • Achizitia elementelor decorative • Elaborarea proiectului • Implementarea etapelor • Mobilier la comanda • Grafica personalizata • Proiectare arhitecturala dedicata • Realizare si montaj tapet personalizat.
 Alaturi de noi aveti garantia unor servicii de calitate si-n acelasi timp complete, fiecare detaliu al planului elaborat fiind evidentiat in vederea mentinerii strategiei asupra careia s-a convenit. Suntem deschisi oricaror propuneri si mentinem un interes activ in vederea conturarii fiecarui proiect dedicat designului si amenajarilor interioare, clientii avand posibilitatea sa intervina oricand pentru ca rezultatul final sa concorde cu asteptarile incipiente.
Relatii la tel : 0720.665.365 - Designer de interior - Gabriela Nechifor .
Servicii design interior case apartamente Bucuresti - Firma design interior Bucuresti

Servicii design interior case apartamente Bucuresti - Firma design interior Bucuresti

Servicii design interior case apartamente Bucuresti - Firma design interior Bucuresti

Servicii personalizate de design interior Bucuresti.